X
تاریخ انتشار: جمعه 27 تیر 1404 - 12:54
کد خبر: 25195
بازار مسکن تهران زیر و رو شد
 

بازار مسکن تهران زیر و رو شد

بازار خرید و فروش پس از حملات اخیر رژیم صهیونیستی تغییر جهت قابل ملاحظه‌ای کرده به طوری که علاوه بر کاهش قیمت شدید سلیقه مالکان در خرید و فروش با تغییرات زیادی مواجه شده است.
نظر سنجی: Article Rating

به‌گزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی؛ به دنبال حملات اخیر رژیم صهیونیستی به خاک کشور بازار مسکن در شمال تهران با افت قیمت کم‌سابقه‌ای مواجه شده است و آگهی سایت های فروش اینرنتی نشان از تغییر ذائقه فروشندگان این مناطق به سمت تمایل به تعویض ملک با ویلا در شهرهای شمالی و یا کالا‌های نقد شونده مانند خودرو دارد.

گزارش‌ها از کاهش ۱۵ تا ۳۰ درصدی قیمت مسکن در برخی از محله‌های مناطق یک، دو و سه حکایت دارد این درحالی است که در مناطق شمالی تهران ازجمله نیاوران، فرحزاد، سعادت آباد، قیطریه، نوبنیاد، پاسداران، دروس و کامرانیه تا پیش از حمله اخیر اسرائیل قیمت های نجومی و بالای متری 200 میلیون پیش روی خریداران بود.

بر اساس داده‌های منتشرشده از آگهی‌ها، قیمت برخی فایل‌های ملکی به شکل محسوسی کاهش یافته است. برای مثال، ملکی در فرحزاد که تا دو ماه پیش متری ۲۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری می‌شد، حالا با قیمت متری ۱۶۰ میلیون تومان عرضه شده است و حتی در برخی موارد، قیمت هر متر مربع به زیر ۹۰ میلیون تومان رسیده که تا پیش از این بی‌سابقه بود.

همزمان با این افت قیمت،مشاوران املاک نسبت به درج آگهی با عناوینی چون فروش فوری به علت مهاجرت، تهاتر و معاوضه‌ با خودرو و ویلاهای اطراف تهران اقدام کرده اند؛ دراین میان، بسیاری از مالکان که نگران افت بیشتر قیمت‌ها هستند، اکنون حاضرند ملک خود را زیر قیمت بفروشند یا با طلا یا دلار که نقدشوندگی بالاتری دارد ملک خود را معاوضه کنند.

البته بازار داغ تهاتر تنها محدود به مناطق شمالی تهران نمی شود بلکه به مناطق شرقی تهران از جمله نارمک، تهرانپارس و پیروزی هم سرایت کرده است؛ به طوری که در آگهی اخیر در سایت های فروش اینترنتی مالک واحد  ۵۸ متری در نارمک قصد معاوضه واحد با واحد هم متراژ خود در مناطق مرکزی تهران را دارد.

برای نمونه در آگهی آپارتمان ۱۵۰ متری سه خواب در الهیه حاضر است ملک خود را با ماشین یا ویلا معاوضه کند یا در موارد دیگری آپارتمان لوکس ۲۱۰ متری واقع در خیابان دروس حاضر به معامله با شرایط نصف نقد مابقی ویلا در شمال شده است.

یا اینکه مالک آپارتمان ۴۰۰ متری لوکس واقع در سعادت آباد اعلام کرده است که ملک خود را با دو واحد کوچک تر در مناطق مرکزی تهران و یا به صورت اینکه بخشی از پول را به صورت نقد و بخشی دیگر را با خودرو  تهاتر کند حاضر است بفروشد. 

انتهای‌پیام/

نظر سنجی
اشتراک گذاری
تصاویر
  • بازار مسکن تهران زیر و رو شد
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

 
  • banner
  • pegah1
  • famran
  • Untitled-24
  • bank-sh
  • _D8_A7_D8_AA_D8_A7_D9_82_20_D8_A8_D8_A7_D8_B2_D8_B1_DA_AF_D8_A7_D9_86_DB_8C_20_D8_A7_D9_84_D8_A8_D8_B1_D8_B2
  • ezweb
طراحی سایت