X
تاریخ انتشار: یکشنبه 15 تیر 1399 - 01:01
کد خبر: 10128
راه اندای اولین مرکز فرآوری و صنایع تبدیلی گیاهان دارویی توسط اتحادیه تعاونی روستایی استان خراسان رضوی
 

راه اندای اولین مرکز فرآوری و صنایع تبدیلی گیاهان دارویی توسط اتحادیه تعاونی روستایی استان خراسان رضوی

متکی بودن اقتصاد کشور به درآمد‌های نفتی آسیب‌پذیری زیادی به دنبال داشته و یکی از راه‌های مقابله با این چالش، توسعه تولیداتی است که ضمن بهبود وضع اقتصاد داخلی افزایش صادرات غیرنفتی را با خود به همراه داشته باشد، که یکی از این تولیدات، گیاهان دارویی است.
نظر سنجی: Article Rating

به‌ گزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی، خانم دکتر مردانی مدیرعامل اتحادیه گیاهان دارویی استان خراسان رضوی که اخیرا برنامه مدونی را برای ساماندهی تولید و بهره برداری از داروهای گیاهی تدارک دیده است اعلام نمود:

در سال 2017 گردش مالی گیاهان دارویی و ترکیبات دارویی در صنایع داروسازی؛ مواد خوراکی و لوازم آرایشی  به بیش از 1000 میلیارد دلار رسیده است و پیش‌بینی می‌شود در سال 2050 گردش مالی گیاهان دارویی و ترکیبات دارویی به بیش از 5000 میلیارد دلار برسد. گیاهان دارویی دارای اثرات مفیدی هستند و افراد زیادی تمایل و رغبت دارند که از این داروها استفاده نمایند زیرا این داروها دارای خواص بیولوژیکی هستند و اثرات مفیدی دردرمان بیماری های مختلف مزمن و حاد دارند. 30 تا 40 درصد داروهای موجود در دنیا گیاهی و یا مشتق از گیاهان است.

ایشان در ادامه افزود:

سرمایه‌گذاری در بخش گیاهان دارویی دارای سه مزیت مهم است، اول اینکه با توجه به کم آبی ایران این گیاهان از طریق کشت دیم به عمل می‌آیند، دومین مزیت بحث اشتغال بالای این حوزه است، به گونه ای که میزان نیاز به نیروی کار در مقایسه با بخش غلات حدود ٧ برابر است که به راحتی می‌توان این زمینه اشتغال را گسترش داد. سومین مزیت توجه به حوزه گیاهان دارویی بحث اقتصادی و درآمدزایی مناسب آن است که در بسیاری از کشورها جایگزین درآمدهایی نفتی شده است.

  با توجه به نیاز به توسعه روستاها و نیاز روز افزون جامعه به غذا و رشد جمعیت و کاهش منابع غذایی و با توجه به اینکه سال 99 سال جهش تولید نام‌گذاری شده است، یکی از مهم‌ترین مسائلی که این اتحادیه در نظر دارد توسعه هدفمند گیاهان دارویی و طرح قطب‌بندي و بومی‌سازی گیاهان دارویی هر منطقه می باشد.

مدیرعامل اتحادیه گیاهان دارویی استان خراسان رضوی در پایان خبر داد: توسعه گیاهان دارویی یکی از ظرفیت‌های مغفول مانده در استان خراسان رضوی است که باید احیا شود. با توجه به اینکه بیش از ٧٠ درصد تولیدات گیاهی کشور متعلق به خراسان رضوی است. اتحادیه این استان در نظر دارد اولین مرکز فرآوری و صنایع تبدیلی را دراستان خراسان رضوی راه اندازی نماید که این مرکز به منظور کنترل کیفیت گیاهان دارویی و فرآورده های آن مجهز به آزمایشگاه تخصصی گیاهان دارویی نیز می باشد..

انتهای پیام/

نظر سنجی
اشتراک گذاری
تصاویر
  • راه اندای اولین مرکز فرآوری و صنایع تبدیلی گیاهان دارویی توسط اتحادیه تعاونی روستایی استان خراسان رضوی
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

 
  • banner
  • pegah1
  • famran
  • Untitled-24
  • bank-sh
  • _D8_A7_D8_AA_D8_A7_D9_82_20_D8_A8_D8_A7_D8_B2_D8_B1_DA_AF_D8_A7_D9_86_DB_8C_20_D8_A7_D9_84_D8_A8_D8_B1_D8_B2
  • ezweb
طراحی سایت