بهگزارش پایگاهخبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی؛ مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در پنل تخصصی فناوری های موجود و نوآورانه بازیافت پسماند در تولید فولاد سبز در سمپوزیوم فولاد ۴۰۳، گفت: با توجه به اهمیت تولید فولاد سبز اقداماتی در این مجتمع عظیم صنعتی برگزار شده که یکی از آنها پروژه احداث تصفيه خانه پسآب شهرهاي اطراف و اماكن صنعتي كارخانه است که دو وجه تصفیه پساب صنعتی و بهداشتی را توامان دارد.
مهدی کوهی افزود: این پروژه که با مشارکت شرکت مپنا که در این زمینه توانمند و دارای تجارب ارزشمند است با استفاده از بهترین تکنولوژی روزدنیا در حال انجام است، بیش از 88 درصد پیشرفت دارد و امسال در دهه فجر به بهره برداری می رسد.
وی گفت: احداث این تصفيه خانه با ظرفیت 850 مترمکعب در ساعت برای بازیافت پساب برای تولید آب صنعتی و آب نرم با ریکاوری 90 درصد صورت می گیرد. میزان آب خروجی با ریکاوری 90 درصد حدود 580 تا 760مترمکعب در ساعت خواهد بود و نیمی از این خروجی آب نرم و نیمی دیگر آب صنعتی میباشد.
کوهی یکی از مزیت های پروژه بازیافت پساب را تضمين تثبيت توليد فولاد با توجه به محدوديتهاي منابع آبي خصوصا در فصول گرم سال ذکر کرد و اظهار داشت: انجام اين پروژه امكان تامين آب جهت توليد تا سطح 3 ميليون تن فولاد خام را فراهم مي سازد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان سایر مزایای این پروژه را بدین شرح بیان کرد: کاهش برداشت آب از رودخانه، منافع اقتصادي ناشي از تصفيه پسآب، حفظ محیط زیست، ساماندهي پسماند شهرهاي اطراف و امكان انجام پروژههای توسعه است.
کوهی افزود: هم اکنون با استفاده از گواهینامه CE صادرات محصولات فولادی به اروپا انجام می شود اما در سال 2025 برای این صادرات باید تولید فولاد سبز داشته باشیم که این امر نشان می دهد راهی به جز تولید فولاد سبز نداریم.
گفتنی است سمپوزیوم فولاد ۴۰۳ با حضور جمعی از متخصصان، پژوهشگران، اساتید دانشگاه، دست اندرکاران و مسئولین صنعت فولاد کشور از جمله مدیرعامل و جمعی از دیگر مسئولین و کارشناسان ذوب آهن اصفهان امروز در مرکز همایش های بین المللی کیش آغاز به کار نمود و تا سوم آبان ماه فعالیت میکند.
انتهایپیام/