رشد افسارگسیخته این کالاها در خردادماه + جزئیات
"شیر خشک" با ٤,٢ درصد، "تخممرغ ماشینی" با ٤.١ درصد در گروه لبنیات رشد قابل توجهی داشتهاند.
نظر سنجی:
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی؛ در خرداد ماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" و "رشته آش" با ٢,٧ درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با ٢.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با ٤,٨ درصد، "کنسرو ماهی تن" و " گوشت گاو یا گوساله " با ١.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین در این گروه " گوشت گوسفند" با ٢.٢ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با ٤,٢ درصد، "تخم مرغ ماشینی" با ٤.١ درصد بوده است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "خربزه" با ٢٤,٤ درصد و "هندوانه" با ١٥.١ درصد میباشد. همچنین در این گروه "هلو" با ١٥.٤ درصد و "پرتقال" با ٨.٨ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب زمینی" با ١٤,٧ درصد، "گوجه فرنگی" با ١٤.٣ درصد، "بادمجان" با ١١.٠ درصد و "پیاز" با ٩.٩ درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" و "شکر" با ٥,٢ درصد و "قند" با ٢.٧ درصد است.
انتهایپیام/