X
تاریخ انتشار: چهارشنبه 04 تیر 1399 - 06:43
کد خبر: 10099
مبارزه با ناعدالتی خواسته شهردار تهران از شهرداران آسیایی/عینک کرونا آینده بشر را به ما نشان داد
در هفتمین نشست هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی مطرح شد:
 

مبارزه با ناعدالتی خواسته شهردار تهران از شهرداران آسیایی/عینک کرونا آینده بشر را به ما نشان داد

شهردار تهران در هفتمین نشست هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی بر توانایی دولت های محلی برای رفع ناعدالتی ها و نابسامانی ها در شهرهای آسیایی تاکید کرد و گفت: در ۱۰ سال گذشته، مسیری طولانی را برای همکاری و همگرایی پیموده ایم و امروز باید صبورتر و شجاع تر از هر زمان به شیوه ای نوآورانه و هوشمندانه در ایجاد شهرهای ایمن، زیست پذیر و جوامعی تاب آور، مسئولیت پذیر و مشارکت جو با دیدگاهی توانمندساز و امیدآفرین قدم برداریم.
نظر سنجی: Article Rating

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی، شهردار تهران در هفتمین نشست هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی بر توانایی دولت های محلی برای رفع ناعدالتی ها و نابسامانی ها در شهرهای آسیایی تاکید کرد و گفت: در ۱۰ سال گذشته، مسیری طولانی را برای همکاری و همگرایی پیموده ایم و امروز باید صبورتر و شجاع تر از هر زمان به شیوه ای نوآورانه و هوشمندانه در ایجاد شهرهای ایمن، زیست پذیر و جوامعی تاب آور، مسئولیت پذیر و مشارکت جو با دیدگاهی توانمندساز و امیدآفرین قدم برداریم.

 

متن کامل سخنان پیروز حناچی شهردار تهران در این نشست که به صورت مجازی برگزار شد، به این شرح است:

شهرداران محترم

دوستان و همکاران گرامی

به عنوان شهردار تهران، شهر بنیانگذار، میزبان و مقر دائمی مجمع شهرداران بسیار خوشحالم از این که فرصت دیگری ایجاد شد تا یک بار دیگر با آرمان و هدف والای همگرایی و همکاری آسیایی برای توسعه شهرها و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان گرد هم بیاییم.البته این گردهمایی یک تفاوت با همایش های قبلی این مجمع دارد، ما با توجه به شرایط خاص و محدودیت های حاکم بر جوامع بشری ناشی از پاندمی جهانی ویروس کوید ۱۹ در فضای مجازی گردهم آمده ایم و هر چند به لحاظ مکانی از هم دوریم ولی تردیدی ندارم که این شرایط سخت و بحرانی در جهان به کمک تکنولوژی های نوین ارتباطی دل هایمان به هم نزدیک و به واسطه درد مشترک پیوندهای دوستی و همکاری میان ما، شهرها و شهروندانمان، محکم تر شده است.  
همچنین خوشحالم از این که تهران توانسته است در شکل گیری و تداوم جنبشی برای تقویت همگرایی و همکاری در سطح شهرها و مقامات محلی آسیا، نقش موثر و پیشتازی داشته باشد. البته بدون تردید نقش آفرینی تهران بدون مشارکت، همراهی و حمایت تاثیرگذار همکاران خوب من در همه شهرهای آسیایی به ویژه شهرداران محترم قبلی و فعلی شهرهای استانبول، بانکوک، هایکو، غازینتپ که زحمات برگزاری رویدادهای قبلی این تشکل نوپا را پذیرفته و نیز بدون تلاش های همکاران من در دبیرخانه دائمی مجمع آرمان «آسیا برای شهروندان، همگرایی برای زندگی بهتر» نمی تواند محقق شود به همه شما خوشآمد می گویم و از همراهی و حضور و مشارکت فعال شما قدردانی می کنم.


دوستان عزیز
 

آسیا پهناورترین، پرجمعیت ترین، کهن ترین و متنوع ترین قاره جهان است و در حوزه های راهبردی طبیعی، تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، علم و فناوری دارای تنوع و جایگاه ویژه ای است. در این بخش از جهان که سرنوشت مشترک ما، آسیایی ها بر روی آن رقم می خورد؛ تنوع اقلیم، جغرافیا، اقوام، ادیان و مذهب، زبانها، فرهنگ ها و شیوه های زیست در حد اعلای خود است که با خود، فرصت های بی شماری را به همراه دارد. آسیای امروز در تولید منابع، فعالیت ها و محصولات اقتصادی، به عنوان نیروی پیش برنده جهان عمل می کند.
در شرایط کنونی توانمندی کشورها و شهرهای آسیایی در مقابله و کنترل بحران پاندمیک کروناویروس، بیشتر نمایان شد. امیدوارم شهرهای توانمندتر و قدرتمندتر آسیایی، تجارب و توانمندی های خوب خودشان را در اختیار شهرهای کمتر توسعه یافته تر و به لحاظ اقتصادی و لجستیکی ضعیف تر قاره قرار دهند تا با کمک الهی همه باهم به سلامت برسیم. چرا که به تعبیر اندیشمند و شاعر بزرگ ایرانی قرن ۷، سعدی شیرازی، ما همه عضو یک خانواده و پیکر واحدی هستیم و اگر در این خانواده، یکی از اعضا دچار سختی و درد و رنج شود، عملا اعضای دیگر نیز دردمند خواهند شد و آرام و قرار نخواهند داشت.  
این مجمع فرصتی را فراهم ساخته است که مدیران و متخصصان شهری از سراسر آسیا با همتایان خود به تعامل و تبادل رویکردها، اندیشه ها، دانش و تجارب مدیریت شهری بپردازند. در حقیقت شهرهای آسیایی به جهت موقعیت جغرافیای شان در طول تاریخ همواره در کانون تعاملات اقتصادی، علمی و فرهنگی و جریان های مبادله ای جهانی قرار داشته اند و از دوران تمدن های باستان تاکنون، به مثابه گره ها و حلقه های پیوند دهنده تعاملات تمدنی و دستاوردهای بشری، تجارب ارزنده فرهنگ، تمدن، اقتصاد و شیوه های زیست را متواضعانه در اختیار همدیگر قرار داده اند و از یک دیگر درس ها آموخته‌اند.

 

همکاران محترم

 

لازم است در این شرایط سخت، تلاش هایمان را بیش از هر زمان دیگر، به تامین نیازها و انتظارات حیاتی شهروندانمان در حوزه سلامت، تامین معاش شرافتمندانه و رونق و شکوفایی اقتصادی شهر هایمان متمرکز کنیم. تردیدی ندارم که ایفای مسئولیت مشترک شهرداران و مدیران شهری و محلی که مهمترین آن تدارک و تجهیز هوشمندانه و تاب آورانه شهرها و نظام های مدیریت آنها برای تامین خواسته های شهروندان است بیش از هر زمان دیگری به دور از تنش، منازعه و زمینه سازی برای گفتگو و تبادل تجارب و اندیشه ها بستگی دارد و موجب تاسف است که برخی دولت های سلطه جو و غیرمسئول، به جای مسئولیت پذیری و همکاری جهانی برای کنترل بحران و کاهش آلام شهروندان، در این شرایط بحرانی، با تحریم های ظالمانه، غیرقانونی و غیر انسانی حتی در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی و امور انساندوستانه، بر کمبودها، محدودیت ها، دردها و رنج های شهروندان بی گناه به ویژه بیماران و آسیب دیدگان از بحران کرونا ویروس می افزایند.
مسئولیت دولت ها و ما مدیران شهری و محلی بیش از هر زمان دیگری در تاریخ، در حال افزایش است. ما با همکاری هم و البته با حمایت دولت های ملی، می توانیم به رفع ناعدالتی ها و نابسامانی ها در شهرهایمان کمک کنیم. ما مدیران شهری آسیایی در ده سال گذشته،  مسیری طولانی را برای همکاری و همگرایی پیموده ایم و امروز باید صبورتر و شجاع تر از هر زمان دیگری به شیوه ای نوآورانه و هوشمندانه در ایجاد شهرهای ایمن و زیست پذیر و جوامعی تاب آور، مسئولیت پذیر و مشارکت جو با دیدگاهی توانمندساز و امیدآفرین قدم برداریم. در این مسیر باید تجربیات مشترک خود را پاس بداریم و از تفاوت هایمان به عنوان نقطه قوت بهره بگیریم.
مدیریت کلان شهر تهران با تکیه بر عناصر و مولفه های قوی فرهنگی و اجتماعی و مبتنی بر شرایط بومی و محلی خود، تجارب خوبی در مسیر زیست پذیری و ارتقای شاخص های کیفیت زندگی شهروندان و ساختن شهری برای همه به دست آورده است که آنها را صمیمانه و فروتنانه در اختیار شهرهای عضو این شبکه قرار می دهد و بسیار علاقه مند است از تجارب و دستاوردهای سازنده شهرهای آسیایی بهره برداری کند.
بار دیگر ضمن ابراز خوشحالی از این که در کنار هم هستیم برای تحقق آرمان والای «همگرایی آسیایی؛ شهرهای بهتر، زندگی بهتر» تلاش می کنیم، برای همه شما و شهروندان خوب شهرهایتان، سلامتی، رفاه و پیشرفت آرزو می کنم.  

 

کرونا اقتصاد سیاسی جهان را متحول کرده است

در این نشست در ابتدا گشتاسب مظفری، دبیر کل مجمع شهرداران آسیایی نشست را آغاز کرده و ضمن قدردانی از حاضران در نشست درباره جزئیات نشست و مجمع شهرداران آسیایی سخن گفت. پس از سخنرانی پیروز حناچی، فاطمه شاهین، شهردار شهر غازیانتپ در ترکیه سخن گفت.

 درخواست کمک مالی ترکیه از شهرداران آسیایی

محور اصلی این مجمع ویروس کرونا و عواقب این ویروس بر جهان بود و فاطمه شاهین نیز در همین باره گفت که ترکیه از نظر تعداد فوتی ها و مبتلایان به کرونا در بین کشورهای موفق قرار دارد.

او به مساله سرمایه گذاری اشاره کرد و این موضوع را بسیار مهم دانست چراکه به اعتقاد او کشورش در این زمینه کارهایی انجام داده وموفق شده به جلو حرکت کند. به همه خانواده ها کمک شده است و فرقی نمی کند خانواده کارگر یا کشاورز باشد یا از رشته های دیگر باشد.

شاهین بیان کرد: کرونا همه معادلات را به هم ریخته است اما از سوی دیگر در این مدت به دلیل فاصله های اجتماعی محیط شهر تمیز شده و راحت تر می شود  نفس کشید. البته در این میان مجمع شهرداران آسیایی می تواند با همکاری نهادهای بین المللی گام های جدی تری بردارد.

 شهردار غازیانتپ گفت که همکاری نیازمند حضور و مشارکت همه دارد و ما در این شرایط به همکاری تبادل اطلاعات، کمک های بهداشتی به شدت نیازمند هستیم و  باید در این زمینه به کمک رسانی به یکدیگر بپردازیم و بدانیم این فرصت ها تکرار نمی شود.  در این روزها می توانیم نشان دهیم که می توانیم کارهایی انجام دهیم که بعضی کشورها ناتوان هستند.

او ادامه داد: همفکری اعضا و دیگر نهادهای همکار با این مجموعه در این شرایط حساس بسیار حایز اهمیت است. این ویروس ریز برای ما مشکلات زیادی ایجاد کرده و مبارزه با این معضل بزرگ نیازمند همکاری تک تک ما و دیگر نهادها و ارگان ها دارد، در یک برهه حساسی هستیم و باید از این ازمون موفق خارج شویم و نشان دهیم این نشست مفید بوده است.

شاهین خواستار حمایت های مادی و معنوی همه اعضا به ویژه مشارکت های مالی برای کمک های داوطلبانه شد و گفت: همکاران مجمع به اندازه کافی توان برای شکوفایی این سازمان و اطلاعات فنی و خدمات مشاوره ای و ایجاد فرصت های بهتر برای اعضا را دارند. باید در مورد همه کارها به شدت تلاش کنیم.

او ادامه داد: در این شرایط به احیای مسیرهایی نیاز داریم که در ایام گذشته مایه همکاری، همبستگی و تجارت بین کشورها بوده است. خیلی خوشحالم که به عنوان شهردار گازیانتپ در این برنامه بودم و از سوی خودم حکومت و ملت و مخصوصا ریاست جمهموری ترکیه برای همه ارزوی سلامت دارم.

کرونا نیازمند مشارکت جهانی است

روبیا کاپ از سازمان ایکاپ نیز در این نشست گفت: این کنفرانس واقعا کنفرانسی است که در زمان مناسب برگزار شده است. اماده هستیم با رهبران سیاسی برای رویکردهای سیاسی  و ارتقای علم کمک کنیم. سازمان ما در ماه می گذشته یک نشست برگزار کرد  و در مورد تعهد سیاسی با بیماری کرونا و پیامدهای اقتصادی و سیاسی کرونا صحبت کردیم.

کاپ بیان کرد: پیشرفت خوبی در کاهش تلفات کرونا داشتیم و باید بتوانیم به پیامدهای بیماری فایق آییم. ما از همکاران خود درخواست می کنیم بیایند و از اقدامات بین المللی برای حمایت از شهروندان حمایت کنند.

او با اشاره به اینکه باید اطلاعاتمان درباره کووید ۱۹ را به اشتراک بگذاریم، گفت: باید پیامدهای اقتصادی این پدیده را کاهش دهیم و توجه کنیم که این یک معضل جهانی است.  به زودی محدودیت های سفر برداشته خواهد شد و باید بحث حاکمیت جهانی در حوزه مسایل بهداشتی را پیگیری کنیم که به نحوه مواجهه با این بیماری کمک کند. بیماران باید در یک زمان منطقی به درمان دست یابند.

کاپ بیان کرد: کرونا نیازمند مشارکت جهانی است و من امیدوارم بتوانیم از این کنفرانس های بین المللی حمایت کنیم که همکاری ها و نزدیکی ها بیشتر شود و احزاب سیاسی بیایند به مواجهه با کوید ۱۹ کمک کنند. باید با شهرداران شهرهای اسیایی همکاری کنیم  و دیدگاه ها را به اشتراک بگذاریم.

کرونا باید اقتصاد سیاسی جهان را تغییر دهد

محمدرضا مجیدی، دبیر کل مجمع پارلمانی شهرهای اسیایی نیز در ادامه این نشست درباره شکل گیری مجمع سخن گفت و افزود: نیازمند همکاری های مناسبی میان شهرهای اسیایی هستیم. اقای قالیباف،  شهردار وقت تهران با حمایت های خود از این مجمع حمایت کرد و  مقر دبیر کل، تهران انتخاب شد.

مجیدی گفت: اعضای پارلمان شهری که در این تشکل حضور دارند از ابتکارات حمایت می کنند و این تلاش ها می تواند یک معیار و محور برای مواجهه جامعه با چنین بحرانی باشد. حدود یکصد سال پیش بحث شیوع انفلانزای اسپانیایی  وجود داشت که میلیون ها نفر جانشان را از دست دادند و اکنون کووید ۱۹ . هر یک از این اتفاق ها درس هایی داشت که اگر به انها توجه کنیم می بینیم این پدیده ها فرصت هایی فراهم کرده است.

او با اشاره به اینکه باید روی راه حل های بلند مدت متمرکز شویم، افزود: شهرها مهم ترین کانون های بیماری های فراگیر بودند. نیازمند آن هستیم که جهانی بیاندیشیم و در برابر پیامدهای این بیماری بایستیم. بحث کووید ۱۹ نگرش ما را تغییر داده و باید در طول شرایط تصمیمات درست بگیریم. باید تلاش ها را یکپارچه کنیم و برنامه ریزی جدی شهری را توسعه دهیم. این مستلزم تعامل جمعی در سطوح منطقه ای و محلی و بین المللی است.

مجیدی بیان کرد: بشریت با این بیماری یکی از دوران های عجیب خود را تجربه می کند، از همان ابتدا میلیون ها نفر تحت تاثیر این پدیده قرار گرفتند و شهرها اماده شدند. ارگان ها و سازمان های مختلف و شهرداران اسیایی باید با هم تعامل داشته باشند که بتوانیم از پیامدها هر چه بیشتر بکاهیم. اقتصاد و بهداشت شهروندان به شدت تحت تاثیر این پدیده است. در کرونا باید بر تعامل و کاهش خطر شیوع دوباره و چند باره چنین پدیده هایی تاکید کنیم.

او افزود: درس هایی که از کرونا گرفتیم باید رهنمونمان باشد. نه تنها باید مقررات بین المللی را تغییر دهیم بلکه باید افتصاد سیاسی جوامع را تغییر دهیم. روابط بین المللی می تواند زمینه ای را فراهم کند که تعامل داشته باشیم. دیپلماسی پارلمانی شهری می تواند ما را یاری دهد. به عنوان دبیر کل مجمع پارلمانی شهرهای اسیایی اعلام می کنم اماده همکاری با شهرداران اسیایی هستیم که به سمت اهداف مورد نظر گام برداریم.

عینک کرونا آینده بشر را به ما نشان می دهد

معاون شهردار تهران در هفتمین نشست هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی از تغییرات مدیرت شهری به تبع تغییرات جهانی به واسطه کرونا سخن گفت و اعلام کرد که امروز در یکی از نقاط عطف تاریخی هستیم و عینک کرونا اینده بشر را نشان می دهد.

محمد رضا جوادی یگانه، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران از سخنرانان هفتمین نشست هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی بود. او در این مجمع گفت: ملت های آسیایی می توانند با تلاش مسیر اینده را هموار کنند و موانع را می توان با همکاری از سر راه برداشت.

او ادامه داد: پیوندهای تاریخی، منافع مشترک و دین اسلام به عنوان یک عامل پیوند دهنده اصلی میان کشورهای آسیایی هستند. شهرها این قدرت و نفوذ را دارند که سیاست ها را تغییر دهند. امروز در یکی از نقاط عطف تاریخی هستیم عینک کرونا اینده بشر را  نشان می دهد.

جوادی یگانه گفت: کرونا تغییرات عمده ای در حوزه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایجاد کرده که مدیریت جهانی را دچار تغییر بسیاری می کند که تغییرات مدیریت شهری به تبع ان زیاد خواهد بود. شهروندان تهران و همه مردم ایران روزانه در حال مبارزه با دو ویروس هستند؛ کرونا و تحریم و روزانه  تعداد زیادی از مردم به همین دلیل جان خود را از دست می دهند.

معاون شهردار تهران بیان کرد: اگر رهبران جهان نتوانند مشکلات را حل کنند این مدیران شهری هستند که باید حاکمان خود را وادار به بازگشت به اصول اجتماعی کنند. ما در شهرداری تهران تلاش کردیم که هیچ گروهی را فراموش نکنیم چرا که شعار ما این است که با هم به سلامت برسیم.

او ادامه داد: گرمخامه های تهران ظرفیت خود را چند برابر کردند. ۲۱ گرمخانه با ۴ هزار نفر ظرفیت به صورت شبانه روزی سه وعده غذایی در اختیار نیازمندان قرار دادند و پزشک و روان شناس به انها کمک می کند که توزیع لوازم بهداشتی داشته باشند. ۴ مرکز پرتو در حال خدمت رسانی به کودکان کار و خانواده انهاست که لازم است ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی از خانواده ها حمایت کند.

جوادی یگانه ادامه داد: ۳۰۲ خانه سلامت فعالیت خود را گسترش داده اند. همچنین برای پیشگری از کرونا و قطع زنجیره، تمام پارک ومراکز فرهنگی را تعطیل کردیم و خطر حضور شهروندان را به حداقل رساندیم و تلاش کردیم پیام های بهداشتی را به شهروندان برسانیم. بیش از ۴۰۰ مدیای اموزشی تولید شد و علاوه بر آموزش اولیه پیشگیری تولیدات دیگری انجام شد. سه کمپین در خانه می مانیم و دوری دوستی اجتماعی و شهر سالم  نیز ایجاد شد.

معاون شهردار همچنین گفت: علاوه بر تولید محتوای اموزشی برای کودکان طرح اهدای کتاب الکترونیک انجام شد که ۲۷ هزار کتاب در اختیار کودکان قرار گرفت.

 

باید تمام جهان در کنار هم در مقابل کرونا بایستند

محمد تقیه، عضو مجمع شهرداران آسیایی از دیگر سخنرانان بر مسایل اجتماعی و اولویت های اجتماعی در دوران کرونا تأکید کرد و گفت: باید جوامعمان را همراهی کنیم. با اینکه توانستیم خیلی سریعتر از دولت های ملی عمل کنیم، اولویتمان این است که ضد عفونی کننده را بین شهروندان توزیع کنیم و قرنطینه را رعایت کنیم.

او ادامه داد: باید انعطاف پذیری لازم را داشته باشیم. تلاش می کنیم شهرداری ها و ‌دانشگاه ها را به هم نزدیک کنیم و روش جدیدی را در این زمینه در منطقه خود در اسیا و غرب اسیا و در تهران ایجاد کردیم.

تقیه گفت: در عمان در منطقه ای که ما هستیم با شهرداری های منطقه خاورمیانه و غرب آسیا همراه هستیم و باید مدل های جدید ایجاد کنیم و بر پایداری فرصت های اقتصادی تاکید داریم. باید مشارکت میان جوامع را تقویت کنیم  و این یک پدیده جهانی است و واکنش جهانی را می طلبد. در برخی مناطق شهری می بینید که تراکم جمعیت بیشتر است  و باید تعامل بیشتر باشد.

این عضو مجمع شهرداران آسیایی بیان کرد: الان زمان ان فرا رسیده که تمام جهان  دست به دست هم بدهند که در برابر این پدیده بایستیم و باید در این مسیر نگاه خوشبینانه داشته باشیم. پدیده های مختلفی در جهان داریم باید همه انها را در نظر داشته باشیم.

 

اجلاس ها باید به شهرهایی که نیاز دارند کمک کنند

در ادامه محمد نظرپور، شهردار ارومیه گفت: امروز همه انسان ها گرفتار ویروس کرونا هستند. ما در طول این مدت تا کنون ۱۴ نفر کشته در ارومیه داشتیم و ۲۰۰ مریض کرونایی در این شهر بستری هستند و با وجود همه سختی ها که امروز پیش پای شهرداری هاست معیشت و مشکلات اجتماعی شهروندان حتما باید مورد توجه قرار گیرد.

او ادامه داد: امروز این اجلاس ها باید به شهرهایی که نیار دارند کمک کنند و حضور فعال در نهادهای مالی داشته باشند. امروز ۷۰ درصد اداره شهرهای اسیایی توسط شهرداری ها انجام می شود و نیازمند مساعدت های مالی هستند و با توجه به دشمنی امریکا علیه ایران بخش عمده ای از بیماران نتوانستند درمان به موقع داشته باشند. باید بیانیه نهایی به دریافت دارو به مردم ایران کمک کند.

 

پکیج توریستی بانکوک برای کرونا

بالوک سواندی، مشاور ارشد شهردار بانکوک نیز گفت: در خصوص تاثیر کووید ۱۹ در تایلند و وضعیت کنونی تدابیری در نظر گرفتیم. کووید ۱۹ وقتی در تایلند شروع شد تاثیر زیادی روی شرایط اقتصادی و سیاسی بانکوک گذاشت. شهر بانکوک وظایف سنگینی دارد. تایلند دومین کشور جهان در مقابله با بیماری کرونا است و در ۳۲ روز متوالی شاهد صفر شدن بیماری بودیم.

او ادامه داد: سیاست ها و راهبردهایی داریم و دولت می خوهد برنامه هایی را دنبال کند که بانکوک باید مسایل را تسهیل کند. دولت قصد دارد یک تریلیون واحد پول تایلند را به انگیزش های اقتصادی تخصیص دهد. برنامه اقصاد جوامع و توسعه محله ای داریم که بانک به کسب و کارهای کوچک تسهیلات می دهد. دولت و شهر بانکوک پکیج توریستی و گردشگری را مصوب کردند که از اکتبر ۲۰۲۰ دنبال می شود و امیدواریم خسارت کسب و کارها را جبران کند.

سواندی گفت: یک برنامه ترابل بابل داریم که بر این اساس تایلند اماده است که میزبان باشد و از کسانی که مراقبت های پزشکی را دنبال می کنند. قرنطینه ۱۴روزه  را نخواهیم داشت و مسافران را ملزم می کنیم پروتکل ها را بر اساس یک اپلیکیشن موبایلی دنبال کنند. ۹ بیمارستان در بانکوک به کرونا می پردازند که ۶۸ مرکز بهداشت داریم و از جوامع محلی تشکر می کنیم. ۱۱ هزار داوطلب داشتیم که به جلوگیری از شیوع ویروس کمک کردند.

او ادامه داد: در شهر بانکوک تاکید کردیم که مراقبت لازم صورت بگیرد. شهر بانکوک مراقبت ها را اعمال کرده و باعث مهار بیماری و بهبود بیماری شده است. تجربیات ما می گویند که شهر بانکوک این تدابیر را به شکلی فعالانه دنبال می کند.

/Portals/0/%20%20-%202.jpg

/Portals/0/pic/archive.png?ver=tBIkhP8Ex2LHhBxsn3dmWg%3d%3d

انتهای پیام/

نظر سنجی
اشتراک گذاری
تصاویر
  • مبارزه با ناعدالتی خواسته شهردار تهران از شهرداران آسیایی/عینک کرونا آینده بشر را به ما نشان داد
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

 
  • banner
  • pegah1
  • famran
  • Untitled-24
  • bank-sh
  • _D8_A7_D8_AA_D8_A7_D9_82_20_D8_A8_D8_A7_D8_B2_D8_B1_DA_AF_D8_A7_D9_86_DB_8C_20_D8_A7_D9_84_D8_A8_D8_B1_D8_B2
  • ezweb
طراحی سایت