افتتاح هفت واحد صنایع تبدیلی و غذایی در سیستان و بلوچستان
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هفت واحد صنایع تبدیلی و غذایی با سرمایه گذاری ۱۵۳ میلیارد ریال از ابتدای امسال تاکنون در شهرستانهای سراوان، ایرانشهر، فنوج، کنارک و زابل راه اندازی شده است.
نظر سنجی:
محمد راحتی اظهار داشت: این واحدها شامل چهار واحد بستهبندی و سردخانه خرما، یک واحد پودر ماهی، یک واحد فرآوری ماهی و یک واحد تولید سوسیس و کالباس و انواع برگر است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد بازرگانی به نقل از ایرنا،وی افزود: با راه اندازی این واحدها ۱۵ هزار تن ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی سیستان و بلوچستان افزایش یافته و برای ۱۴۳ نفر شغل مستقیم ایجاد شده است.
مدیر صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: همچنین در این مدت ۲۱ فقره مجوز تاسیس صنایع تبدیلی و غذایی با سرمایهگذاری ۶۹۱میلیارد ریال در استان صادر شده است که با راهاندازی این واحدها ۳۳هزارتن به ظرفیت صنایع تبدیلی وغذایی استان اضافه خواهد شد.
راحتی بیان کرد: در اقتصاد کشاورزی معاصر، صنایع تبدیلی عامل مهمی در فرآوری محصولات کشاورزی است به طوری که از یک سو ارزش افزوده محصولات اولیه این بخش را ارتقا می دهد و از سوی دیگر محصولاتی به بازار ارائه می کند که با استفاده از تکنولوژی مدرن به دست آمده باشند.
وی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و افزایش سطح تولید، افزایش اشتغال و پیشگیری از مهاجرت روستاییان و افزایش مزیت رقابتی برای صادرات را از تاثیرات بخش صنایع تبدیلی برشمرد .
هم اینک ۲۲۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی زراعی و باغی، دامی وشیلاتی با ظرفیت یک میلیون و ۴۴۵ هزار تن در سیستان و بلوچستان فعال است.
انتهای پیام/