X
تاریخ انتشار: چهارشنبه 31 تیر 1405 - 10:40
کد خبر: 26499
سخاوت اسدی رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی نفت شد
 

سخاوت اسدی رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی نفت شد

وزیر نفت با صدور حکمی، سخاوت اسدی را به‌عنوان رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت منصوب کرد تا مدیریت این مجموعه را بر عهده بگیرد.
نظر سنجی: Article Rating

به‌گزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی؛ وزیر نفت با صدور حکمی، سخاوت اسدی را به‌عنوان رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت منصوب کرد.

پایان مسئولیت حسین حسین‌زاده

با این انتصاب، دوره مسئولیت حسین حسین‌زاده در رأس صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت به پایان رسید و مدیریت این مجموعه به سخاوت اسدی واگذار شد.

حکم وزیر نفت برای رئیس جدید

بر اساس حکم صادرشده از سوی وزیر نفت، سخاوت اسدی از این پس مسئولیت ریاست هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت را بر عهده خواهد داشت؛ نهادی که مدیریت سرمایه‌گذاری‌ها، دارایی‌ها و امور مرتبط با بازنشستگان صنعت نفت را دنبال می‌کند.

اهمیت این انتصاب

صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت یکی از مهم‌ترین نهادهای اقتصادی وابسته به صنعت نفت به شمار می‌روند و تصمیمات مدیریتی در این مجموعه می‌تواند بر روند فعالیت شرکت‌های تابعه، سرمایه‌گذاری‌ها و برنامه‌های حمایتی از بازنشستگان این صنعت اثرگذار باشد.

انتهای‌پیام/

نظر سنجی
اشتراک گذاری
تصاویر
  • سخاوت اسدی رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی نفت شد
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

 
  • banner
  • pegah1
  • famran
  • Untitled-24