به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی؛ داود گودرزی با بیان اینکه طی سال های گذشته برای کاهش فساد اقدامات خوبی انجام شده، افزود: اما متاسفانه باز هم شرایط خوب نیست و باز هم شهروندان با مراجعه به بخش های مختلف از جمله در موضوع ساخت و ساز و پسماند با فساد روبرو می شوند.
او ادامه داد: برای اینکه شعار ندهیم و وارد فرآیند عملیاتی مبارزه با فساد شویم کارگروه مبارزه با فساد تشکیل دادیم و حدود یک ماه است که برای شناخت نسبی از کارهایی که انجام می شود، جلساتی داشتیم. در این نشست ها گلوگاه های مختلف ایجاد فساد در شهرداری شناسایی شده است و در حال حاضر به یک جدول اولیه رسیدیم.
گودرزی با اشاره به این که برای مبارزه با فساد باید امکان وقوع فساد را از بین ببریم، افزود: باید ساختار را به نحوی طراحی کنیم که امکان ایجاد فساد کاهش یافته و از بین برود. به همین سبب باید فرآیندهای مختلف که به شهروندان خدماتی ارائه می کند را بررسی و اصلاح کنیم تا فرصت و امکان ایجاد فساد کاهش یابد.
سرپرست سازمان بازرسی شهرداری تهران که در یک برنامه تلویزیونی سخن می گفت، ادامه داد: به عنوان مثال فرآیند ساخت و ساز آنقدر طولانی است که خود به خود امکان ایجاد فساد را زیاد می کند اگر بتوانیم مدت این فرآیند را کاهش داده و آن را هوشمند کنیم، امکان فساد نیز کاسته خواهد شد.
او افزود: اگر بتوانیم فرآیندها را اصلاح کرده، مدت خدمات را کاهش داده و خدمات را هوشمند کنیم امکان ایجاد فساد را کاهش خواهیم داد. شفافیت با هوشمندسازی فرآیندها ایجاد شده و خدمت رسانی به شهروندان کیفیت بهتر و بیشتری خواهد داشت.
رفع ایرادات سامانه های ۱۳۷ و ۱۸۸۸
گودرزی با اشاره به فعالیت سامانه های ۱۳۷ و ۱۸۸۸، گفت: در سازمان بازرسی شهرداری بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ پیام در ۱۳۷ و نزدیک به ۲۰۰۰ پیام در ۱۸۸۸ از طرف مردم ثبت می شود. بررسی های همکاران ما در این مدت کوتاه نشان داد چند ایراد در سامانه ها وجود دارد که باید رفع شود.
مشوق هایی مخصوص گزارشگران فساد
گودرزی تاکید کرد: به دنبال ایجاد اپلیکیشن واحدی برای شهروندان هستیم تا آنها به راحتی بتوانند پیام های خود را در شهرداری به ثبت برسانند. همچنین پیامکی را برای گزارش های مردمی ایجاد خواهیم کرد. از سوی دیگر روندی جهت پیگیری و نظارت شهروندان نیز باید ایجاد شود.
او افزود: مشوق هایی جهت حمایت از گزارشگران فساد در نظر خواهیم گرفت و ما در حال بررسی این مشوق ها هستیم.
پایان گفتار درمانی، با فساد مقابله می کنیم
سرپرست سازمان بازرسی شهرداری تهران با بیان این که یکی از اصلی ترین شعارهای مدیریت جدید شهرداری تهران موضوع محله محوری است، اظهار کرد: اگر اجازه بساط گستری در جایی را به شهروندی نمی دهیم باید محلات جایگزینی برای او داشته باشیم تا شهروندان بتوانند در محلات به اجناس مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند. از سوی دیگر محل تردد شهروندان را سالم سازی کنیم.
او با اشاره به این که آمده ایم حق مردم را بگیریم تاکید کرد: گفتار درمانی را تمام و با فساد مبارزه کنیم. ترک فعل ها و عدم نظارت هایی در شهرداری وجود دارد و باعث شده در بعضی پروژه ها که شهرداری سهم دارد، هم حق مردم از بین برود و هم حق شهرداری ضایع شود.
بر اساس گزارش سایت شهر، گودرزی گفت: یکی از برنامه هایی که معاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری طی روزهای آینده شروع می کند، این است که همه کارمندان شهرداری به طور مساوی از خدمات بهره مند شوند.
انتهایپیام/