گوشت ارزان می شود + آخرین قیمت
رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور از انباشت ۸۰ هزار راس گوساله آماده کشتار و ۲.۵ تا ۳ میلیون راس دام سبک در واحدهای دامداری خبر داد.
نظر سنجی:
بهگزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی،منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور از فراوانی و انباشت دام خبر داد و گفت: هم اکنون وضعیت تولید گوشت به سبب زایشهای مناسب پاییز بسیار خوب است و پیش بینی میشود که با جمعیت خوبی در بخش دام سبک در زایش جدید روبرو شویم.
وی افزود: در بخش دام سنگین هم گوسالههایی که دوره پروار آنها تمام شده و باید وارد بازارشوند، جمعیت زیادی را تشکیل میدهند به طوریکه تا پایان ماه حدود ۶۰ تا ۶۵ هزار راس با اوزان ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم باید وارد بازار شود چرا که در ماه آینده جمعیت پروار جدید به چرخه عرضه میرسد.
پوریان ادامه داد: با توجه به آنکه جمعیت زیادی در بخش پروار داریم که باید وارد بازار شود، بنابراین برای جلوگیری از مشکلات دامداران نامه نگاریهایی با معاونت امور دام و پشتیبانی امور دام مبنی بر خرید دام سبک و سنگین به دلیل افزایش جمعیت داشتهایم.
این مقام مسئول قیمت هر کیلو دام سنگین را ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان و دام سبک ۴۳ تا ۴۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو لاشه گوساله ۷۰ هزار تومان و لاشه گوسفند ۹۰ هزار تومان است که با افزایش جمعیت دام در هفتههای آتی بازهم با کاهش قیمت در بخش دام و گوشت مواجه خواهیم شد.
وی با انتقاد از سخت گیری جابه جایی دام به استانهایی که نیاز به دام سبک دارند، بیان کرد: جابه جایی دام به دلیل پلاک گذاری دام و قرنطینه ۱۵ روزه دامپزشکی در این شرایط مناسب نیست و برخی استانها که نیاز به دام سبک دارند، به دلیل افزایش هزینههایی که پلاک گذاری و قرنطینه روی دست دامدار میگذارد، عرضه با مشکلاتی روبروست که برای جلوگیری از کمبود عرضه باید موضوع جابه جایی را تسهیل کنند.
رئیس شورای تامین کنندگان دام ادامه داد: بنابر برآوردهای صورت گرفته امسال برای اولین بار شاهدیم که گلههای ۱۰۰ راسی ۴۰ درصد زایش داشتند، هرچند که در پاییز به طور کلی زایش داشتیم، اما این امر نشان میدهد که گلهها در سلامت به سر میبرند.
پوریان در پایان با اشاره به اینکه ۸۰ هزار راس گوساله آماده کشتار و ۲.۵ تا ۳ میلیون راس دام سبک در واحدها انباشت شده است، تصریح کرد: با توجه به بیماری کرونا و تعطیلی پرمصرفها تنها تقاضا از سوی بخش خانوار وجود دارد که درنهایت به سبب تولید بالا و مصرف پایین با انباشت در واحدها روبرو هستیم.
انتهایپیام/