X
تاریخ انتشار: شنبه 14 آبان 1401 - 12:12
کد خبر: 18739
اولین رمزارز اسلامی در آلمان طراحی شد
 

اولین رمزارز اسلامی در آلمان طراحی شد

یک شرکت آلمانی برای گشودن فرصت‌های مالی برای مسلمانان، ارز دیجیتال کایزکوین را طراحی کرده است.
نظر سنجی: Article Rating

به‌گزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی؛ یک شرکت آلمانی در راستای گشودن فرصت‌های مالی برای مسلمانان، در حال ساخت ارز دیجیتال و بلاک چین منطبق با شریعت اسلام است. رمزارز کایزکوین (Caizcoin) با اصول مالی اسلام مطابقت خواهد داشت و تراکنش‌های مربوط به موارد ممنوع در شریعت اسلام را پشتیبانی نمی‌کند.

 شرکت آلمانی فین‌تک Caiz Development در حال ساخت ارز دیجیتال و بلاک چین منطبق با شریعت اسلام است. این تصمیم در راستای گشودن فرصت‌های مالی برای میلیون‌ها مسلمان در کشور‌های در حال توسعه است. براساس این گزارش، کایزکوین (Caizcoin) با اصول مالی اسلام مطابقت خواهد داشت. این رمزارز اسلامی تراکنش‌های منطبق با قوانین شریعت را ارائه می‌دهد.

جورج هانسن، مدیر اجرایی کایزکوین در این باره اظهار داشت: در سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹، ایده ساختن ارز دیجیتالی را در ذهن داشتیم تا بتواند در جهان اسلام مورد استفاده قرار بگیرد و با تمام ممنوعیت‌های اسلام سازگار باشد. برای مثال، یکی از مواردی که اسلام بر آن تاکید دارد و در رمزارزها مشکل داشت، شناخت طرف‌های مقابل معامله بود که در رابطه با رمزارزهای رایج اینگونه نبود.

وی افزود: پیش از تصمیم به طراحی، با علمای اسلامی در مورد جایز بودن یا نبودن آن گفتگو کردیم. ما بیشترین تلاش‌ها را انجام دادیم تا این رمزارز مطابق با قوانین اسلامی باشد. همچنین به دنبال محصولی فراگیر هستیم که برای همه قابل استفاده باشد.

بر اساس گزارش ماه گذشته پلتفرم بلاک‌چین Chainalysis، منطقه منا سریع‌ترین بازار ارز‌های دیجیتال در کشور‌های در حال توسعه را دارد، بطوریکه ۹.۲ درصد از تراکنش‌های ارز دیجیتال جهان را از ماه جولای ۲۰۲۱ تا ژوئن ۲۰۲۲ به خود اختصاص داده است.

طبق گزارش موسسه بیزنس اند استراتژی، حدود ۲۲ درصد از جمعیت شورای همکاری خلیج فارس بدون بانک ارز دیجیتال هستند در حالیکه این رقم در شمال آفریقا به ۶۰ درصد می‌رسد.

صندوق پول عرب، در گزارشی بیان کرده که ۷۹ درصد جوانان در منطقه منا بانک ندارند در حالیکه ۷۲ درصد از فقیرترین شهروندان نیز می‌توانند از خدمات مالی نفع ببرند.

رسانه فین تک، پرداخت‌های حواله را به عنوان یکی از بزرگترین نقاط ضعف برای جوامع مهاجر نه تنها در جهان اسلام بلکه برای همه مهاجران در سطح جهانی شناسایی کرده است.

کایز کوین برای چه بازار هدفی ساخته شده؟

بیشترین موارد استفاده از کایزکوین در ایالات متحده یا اروپا که تقریبا همه مردم حساب بانکی دارند، نیست. بلکه در کشور‌های در حال توسعه‌ای هست که در آن خدمات مالی نفوذ کمتری دارد و کاربران بدون بانک ارز دیجیتال هستند. از همین روی، بزرگترین بازار‌های این شرکت در جنوب شرقی آسیا، خاورمیانه و آفریقا و همچنین جوامع مهاجر اروپا و آمریکای لاتین است.

همچنین بر اساس اظهارات این شرکت آلمانی؛ کایزکوین معاملات ممنوعه اسلام مانند الکل، مواد مخدر، قمار و پورنوگرافی را پشتیبانی نمی‌کند. این شرکت در حال حاضر یک دفتر بازاریابی در امارات دارد، همچنین در حال ساخت توکنی بر روی بلاک چین است.

شناختن مشتری، مهم‌ترین ویژگی کایزکوین

یکی از اساسی‌ترین مشکل رمزارز‌ها در جهان اسلام، عدم شناخت مشتری خود در برخی مواقع است که ممکن است معامله‌ای که انجام می‌شود در جریان یک عمل ممنوع از نظر اسلام انجام شود، در حالیکه یکی از طرفین از آن خبر ندارد.

تمام صرافی‌هایی که در دسترس هستند، معمولا به صورتی کار می‌کنند که طرف‌های مقابل معامله به صورت ناشناس باقی بمانند، اما کایز‌کوین با سازوکاری عمل می‌کند که فعالیت همه افرادی که از آن استفاده می‌کند بررسی می‌شود و فقط کسی که بررسی و تایید شده باشد می‌تواند به سیستم وارد شود.

فعالیت‌های خیریه کایزکوین

بنیانگذاران کایزکوین همچنین در فعالیت‌های خیریه و مسئولیت‌های اجتماعی مشارکت دارند. به عنوان مثال، Caiz Development اخیراً از مجسمه یورو در فرانکفورت آلمان حمایت مالی کرده است. همچنین، این شرکت در حال برنامه‌ریزی برای ساخت آکادمی‌های فوتبال برای کودکان در سنگاپور، مالزی و اندونزی است.

در ضمن کایزکوین در سه ماهه اول سال ۲۰۲۳، بلاک چین و رابط برنامه‌نویسی خود را برای اتصال با ارائه دهندگان خدمات مالی، بانک‌ها و درگاه‌های پرداخت راه اندازی خواهد کرد.

پروژه کایزکوین در مرحله جمع‌آوری سرمایه است

به گفته مدیر اجرایی کایزکوین، ما کیف پول کایز و اپلیکیشنی را راه اندازی خواهیم کرد تا مردم بتوانند بدون حساب بانکی و صرفاً از طریق تلفن همراه خود به آن دسترسی داشته باشند.

وی ادامه داد: اگرچه فروش‌های خصوصی را آغاز کرده‌ایم، اما در بسیاری از صرافی‌ها معاملات را راه‌اندازی خواهیم کرد تا جذب سرمایه برای گسترش بیشتر این رمزارز در سال جاری را افزایش دهیم. همچنین، فعالیت ما در زنجیره اتریوم خواهد بود و در ژانویه یا فوریه- سال ۲۰۲۳- به بلاک چین Stellar تغییر خواهیم داد.

به گفته مسئولان کایزکوین، پیش فروش این رمزارز آغاز شده و زمانی که شرایط بازار تثبیت شد، دسترسی افراد در صرافی‌ها امکان پذیر خواهد بود. در حال حاضر، کایزکوین در پنج صرافی دیجیتال، از جمله Bineconomy، Bigone، B2B، P2P و Bittrex در دسترس است.

انتهای‌پیام/

نظر سنجی
اشتراک گذاری
تصاویر
  • اولین رمزارز اسلامی در آلمان طراحی شد
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

 
  • banner
  • pegah1
  • famran
  • Untitled-24
  • bank-sh
  • _D8_A7_D8_AA_D8_A7_D9_82_20_D8_A8_D8_A7_D8_B2_D8_B1_DA_AF_D8_A7_D9_86_DB_8C_20_D8_A7_D9_84_D8_A8_D8_B1_D8_B2
  • ezweb
طراحی سایت