X
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 28 بهمن 1399 - 11:07
کد خبر: 13520
توافق ۳.۲ میلیارد یورویی سازندگان ایرانی و هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس
 

توافق ۳.۲ میلیارد یورویی سازندگان ایرانی و هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس

رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران از امضای تفاهم نامه ۳.۲ میلیارد یورویی با شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف تامین کالا و تجهیزات پروژه‌ها و مجتمع های پتروشیمی خبر داد.
نظر سنجی: Article Rating

به‌گزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی، سعید محمدپور امروز در مراسم آغاز به کار دومین رویداد تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با بیان اینکه در شرایط فعلی ۸۰ تا ۸۵ درصد تجهیزات مورد نیاز طرح ها و پروژه های صنایع نفت گاز پالایش و پتروشیمی توسط سازندگان و شرکت های دانش بنیان ایرانی در داخل کشور قابل طراحی و ساخت است گفت: هم اکنون بومی سازی و ایرانی سازی کالا و تجهیزات پر مصرف صنایع نفت گاز و پتروشیمی در قالب ده گروه کالایی پرمصرف برنامه ریزی و کارگروه هایی ی بومی سازی آنها با مشارکت سازمان‌ها دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی تشکیل شده است.

وی با بیان این که ۱۵ درصد است تجهیزات و کالاهایی که از خارج کشور وارد می شوند و امکان بومی سازی آن ها وجود ندارد ۲۰ تا ۳۰ درصد ارزش ارزی پروژه‌های صنعت نفت را تشکیل می دهند تصریح کرد: در شرایط فعلی پتانسیل قابل قبولی برای بومی سازی و ایران ایرانی سازی کالا و تجهیزات در داخل فراهم شده که مهم‌ترین حمایت از شرکت‌های ایرانی تقویت تقاضا است.

رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران با اشاره به عضویت بیش از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان ایرانی در انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت تاکید کرد چنانچه تقاضا در قالب طراحی ارائه پروژه ها جدید در صنعت نفت تحریک نشود شاهد مهاجرت گسترده شرکت ها دانش‌بنیان ایرانی خارج کشور خواهیم بود.

محمدپور با اشاره به تشکیل کارگروه مشترکی بین انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای بومی‌سازی کالا و تجهیزات در طرح ها و مجتمع های پتروشیمی بیان کرد امروز امشب تفاهمنامه به ارزش سه میلیارد و دویست میلیون یورو بین انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس امضا میشود که با امضای و اجرای این تفاهم نامه ۶۰ درصد ظرفیت سازندگان شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه ساخت تجهیزات و کالاهای مورد نیاز صنعت نفت به کار گرفته خواهد شد.

دومین رویداد تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی آغاز به کار کرد

دومین رویداد تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با مشارکت بیش از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان، سازنده تجهیزات، پتروشیمی‌ها، بانک ها و موسسات مالی و اعتباری بازار سرمایه با مشارکت بیش از ۲۰۰ سازنده تجهیزات صنعت نفت، شرکت‌های دانش بنیان، صنایع پتروشیمی، بانک‌ها و موسسات تأمین سرمایه، در نمایشگاهی به وسعت ۱۸ هزار مترمربع آغاز به کار کرد.

هدف از برگزاری این گردهمایی فنی و تخصصی ایجاد فرصت‌های کاری و همکاری چندجانبه بین شرکت‌های پتروشیمی، بانک‌ها و سازندگان تجهیزات و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی است.

در حاشیه برگزاری دومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، ۲۰ نشست تخصصی با محورهای طراحی، ساخت و تامین کاتالیست و مواد شیمیایی، تجهیزات ثابت و دوار، برق و ابزار دقیق، توسعه فناوری‌های صنعت پتروشیمی، بیمه، نوآوری در مدل زنجیره‌های تامین مالی پروژه‌های نفت، گاز و پتروشیمی، معرفی داخلی‌سازی طرح‌های پتروشیمی، تصفیه آب و پساب، فناوری‌های نوین در تجارت محصولات پتروشیمی، راهکار های عقد قراردادهای ساخت داخل اقلام راهبردی شرکت‌های پتروشیمی با تسهیل گری و حمایت پارک‌های فناوری برگزار خواهد شد.

علاوه بر این در حاشیه برگزاری این گردهمایی بیش از ۶۰ قرارداد و تفاهم نامه اجرایی، بین شرکت‌های تابعه هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس؛ سازندگان تجهیزات و شرکت‌های دانش بنیان داخلی امضا خواهد شد. در این راستا، یکی از بزرگترین توافق نامه‌های کمپرسورسازی صنعت نفت و پتروشیمی، قرارداد ساخت بیش از ۱۴ کاتالیست پرمصرف پتروشیمی ها با شرکت‌های دانش بنیان و سازنده ایرانی امضا خواهد شد.

پیام برگزاری دومین رویداد تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، تلاش برای خودباوری و خود اتکایی بیشتر  به عنوان مهم ترین رکن توسعه صنعت است.

انتهای‌پیام/

نظر سنجی
اشتراک گذاری
تصاویر
  • توافق ۳.۲ میلیارد یورویی سازندگان ایرانی و هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

 
  • banner
  • pegah1
  • famran
  • Untitled-24
  • bank-sh
  • _D8_A7_D8_AA_D8_A7_D9_82_20_D8_A8_D8_A7_D8_B2_D8_B1_DA_AF_D8_A7_D9_86_DB_8C_20_D8_A7_D9_84_D8_A8_D8_B1_D8_B2
  • ezweb
طراحی سایت