X
تاریخ انتشار: شنبه 06 آبان 1402 - 02:35
کد خبر: 22211
پیشرفت بیوتکنولوژی؛ فرصت راهبردی صنعت کشاورزی
 

پیشرفت بیوتکنولوژی؛ فرصت راهبردی صنعت کشاورزی

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: استفاده از استراتژی‌های بیوتکنولوژیک مدرن در راستای افزایش تولید مواد غذایی برای تقاضای رو به رشد و تضمین امنیت غذایی در منطقه ضروری است.
نظر سنجی: Article Rating
به‌گزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تات؛ سید مجتبی خیام نکویی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در این نشست افزایش جمعیت در سراسر جهان را تهدیدی برای امنیت غذایی دانست و گفت: . رشد جمعیت، به ویژه در کشورهای در حال توسعه، منجر به افزایش ۷۰ درصدی تولیدات مواد غذایی تا سال ۲۰۵۰ خواهد شد، و این مهم بهره وری کشاورزی را در چند دهه آینده در اولویت قرار خواهد داد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تمرکز بیوتکنولوژی بر ایجاد فناوری هایی که عملکرد محصول را افزایش می دهد، گفت: پیشرفت های بیوتکنولوژیکی در تولید محصولات کشاورزی طی ۵۰ سال گذشته رو به رشد بوده است اما همچنان نیاز است تلاش ها برای کاهش فقر و نابرابری با استفاده از بیوتکنولوژی ادامه یابد.
وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی در منطقه با مشکلات راندمان پایین نهاده، تنش های غیرزیستی و زیستی، ضایعات عظیم کشاورزی که تأثیرات منفی قابل توجهی بر کل تولید کالاهای کشاورزی و محیط زیست منطقه ایجاد می کند، مواجه بوده است بر ضرورت بهبود استراتژی های مرسوم برای غلبه بر این نوع مشکلات تاکید کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی استفاده از استراتژی های بیوتکنولوژیک مدرن در راستای افزایش تولید مواد غذایی برای تقاضای رو به رشد و تضمین امنیت غذایی در منطقه را ضروری دانست.
خیام نکویی با اشاره به اینکه بیوتکنولوژی کشاورزی در کشورهای عضو اکو نیز در حال توسعه است، خاطر نشان کرد: سرعت این پیشرفت باید با همکاری کشورهای عضو اکو افزایش یابد.
وی با بیان اینکه اکثر کشورهای عضو اکو به عنوان مرکز منشاء و تنوع بسیاری از گیاهان معطر، دارویی و زینتی در نظر گرفته می شوند، گفت: تنوع بالای منطقه ECO در ماهی ها، حیوانات و میکروارگانیسم هادر راستای امنیت غذایی و توسعه پایدار اهمیت حیاتی دارند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به فرصت‌های علمی و اقتصادی موجود در کشورهای عضو اکو، تاکید کرد: پیشنهاد می شود شبکه بیوتکنولوژی کشاورزی اکو بر استفاده از نیروی انسانی متخصص، انتقال تجربیات و دانش فنی و اشتراک‌گذاری اطلاعات، اعتبارسنجی ایمنی زیستی و تحلیل مدیریت ریسک محصولات بیوتکنولوژی متمرکز شود.
وی در پایان هماهنگ کردن مقررات ایمنی زیستی در کشورهای عضو برای تجارت ایمن این نوع کالاها را موضوع مهم دیگری دانست و تصریح کرد: برگزاری دومین نشست گروه تخصصی شبکه بیوتکنولوژی کشاورزی اکو با رسیدن به اهداف برنامه ریزی شده می تواند گامی موثر در توسعه علمی و اقتصادی منطقه بردارد.
انتهای‌پیام/
نظر سنجی
اشتراک گذاری
تصاویر
  • پیشرفت بیوتکنولوژی؛ فرصت راهبردی صنعت کشاورزی
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

 
  • banner
  • pegah1
  • famran
  • Untitled-24
  • bank-sh
  • _D8_A7_D8_AA_D8_A7_D9_82_20_D8_A8_D8_A7_D8_B2_D8_B1_DA_AF_D8_A7_D9_86_DB_8C_20_D8_A7_D9_84_D8_A8_D8_B1_D8_B2
  • ezweb1
طراحی سایت